Taşkent İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.

Misyon: Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.

Başarılar: Kitap okuma yarışmaları, Siyer-i Nebi yarışmalarında öğrencilerimiz ödüller almıştır.

Isınma: Kalorifer ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda masa tenisi,voleybol,bocce, futbol başta olmak üzere çeşitli spor faaliyetleri düzenli olarak yürütülmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Ailemle okuyorum, EKİP42 VE e-twinning projeleri yürütülmektedir.

WEB - https://taskentihoo.meb.k12.tr

Adres - Şıhlar Mahallesi, 162307. Sk No8 Taşkent/KONYA

Öğretim Şekli :Tam öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz dağlık bir bölgede yer almakta olup,kışları soğuk geçmektedir.Okulumuz binasında Muzaffer Özlen İlkokulu ve Muzaffer Özlen Ortaokulu´da yer almaktadır.

Adres - Şıhlar Mahallesi, 162307. Sk No8 Taşkent/KONYA

Ulaşım İlçemizden ve beldelerinden her gün Konya´ya otobüs kalkmaktadır.Kışın zor şartlarda ulaşım aksamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine : 136 km uzaklıktadır.Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır.